BERGSTEYN MOTORSPORT.

De passie van de familie Bergsteyn voor het merk Opel is al ruim vijfenzeventig jaar een feit. Sportieve successen in de nationale en internationale rallysport hebben een grote bijdrage geleverd aan de bekendheid van de naam Bergsteyn in zowel Nederland als ver daarbuiten.

Man Bergsteyn heeft zijn succes in de jaren zeventig en tachtig de reputatie van een bevlogen, eigenwijze, humorvolle maar vooral begenadigd coureur.

Door hard te werken en met slechts beperkte middelen wist hij keer keer op keer het maximale uit de Opel te persen.

De appel valt ook in dit verhaal niet ver van de boom. De beide zonen Michel & Maurice van Man en zijn vrouw Marie Bergsteyn hebben het rallyvirus met de paplepel ingegoten gekregen. Al snel was het duidelijk dat beide ook talent en aanleg hadden voor het Bergsteyn succes in de rallysport.

Maurice en Michel hebben beide diverse Nederlandse rally's en kampioenschappen aan hun erelijst toegevoegd. De rallysport is voor de beide heren een hobby gebleven. Hun hart ligt bij het sleutelen en het optimale preparen van de auto voor een proef en / of rally.

Maurice Bergsteyn rijdt tegenwoordig diverse klassieke rally's zoals onder andere Legend Boucles de Spa en Koln - Ahrweiler. Met de fameuze Kadett B rallye gaat het allemaal op een wat gemoedelijker tempo - oftewel Terug naar de wortels - in vergelijking met de grote rallykanonnen van heden. Dat betekent niet dat Maurice minder fanatiek is. Nog steeds keer op keer weet hij het maximale uit de Kadett te persen en verbaasd hij vriend en vijand door klinkende successen.


Voor meer informatie, verhalen en het laatste nieuws van Bergsteyn Motorsport bezoek door hier klikken.

Ook het team van Bergsteyn Motorsport heeft deelgenomen aan de afgelopen Ieper Historic 2012 rally. Meer informatie over de rally klik dan op onderstaande knop.Controleer also Het Bergsteyn Motorsport YouTube kanaal met mooie on-board camerabeelden deur hier te Klikken.

BERGSTEYN MOTORSPORT.