WERKPLAATS.

Telefoon Werkplaats:

Service-manager:

043 - 608 80 88043 - 608 80 88

Michel Bergsteyn

Neem contact met ons op.

Onze modern ingerichte werkplaats is geschikt voor alle Opel modellen van A tot en met Z zowel personen alsook bedrijfswagens. Onze monteurs beschikken over jarenlange ervaring en hebben grote affiniteit met het merk. Daarbij zijn ze op de hoogte van de laatste stand van zaken en worden ze constant bijgeschoold.

Gezien de uitstekende centrale ligging en bereikbaarheid van Opel Bergsteyn aan de de Rijksweg tussen Maastricht en Valkenburg aan de Geul bent u binnen tien minuten vanuit Maastricht bij ons. Daarbij bieden wij als extra service aan dat u ook na vijf uur wanneer de werkplaats gesloten is uw Opel kunt halen door bij het tankstation de sleutel af te halen. Bij het tankstation hebben wij ook een betaalmogelijkheid om uw factuur te voldoen.

Wanneer u uw auto brengt voor onderhoud kunt u verwachten van ons dat we eerlijk en open inzicht geven in de technische staat van de auto. Daarbij beschikken we over een vloot leenauto's waarvoor een kleine meerprijs wordt gerekend waardoor we u ten alle tijden mobiel kunnen houden. Het uurtarief in de werkplaats is buitengewoon scherp in tegenstelling tot andere dealers waardoor de prijs/kwaliteitsverhouding van deze uitstekend in balans is.

Door de jarenlange autosport ervaring beschikken wij over een grote kennis op gebied van (winter)banden. Niets is belangrijker dan een stel goede banden weten wij uit ervaring. Deze behouden immers het contact met de weg. Graag voorzien wij u daarover ook van advies.

Daarnaast bent u natuurlijk ook welkom voor onderhoud met een vreemd merk auto. Ook dan bent u bij Opel Bergsteyn aan het juiste adres!