WERKPLAATS.

Telefoon Werkplaats:

Service Manager:

043 - 608 80 88043 - 608 80 88

Michel Bergsteyn

Neem contact op met ons op.

Onze moderne werkplaats is geschikt voor alle Opel-modellen van A tot en met Z. Onze monteurs beschikken over jarenlange ervaring en hebben grote affiniteit met het merk. Zijn constant op de hoogte van de laatste stand van zaken en worden constant bijgeschoold.

Gezien de uitstekende centrale ligging en bereikbaarheid van Opel Bergsteyn aan de Rijksweg tussen Maastricht en Valkenburg aan de Geul bent u binnen tien minuten vanuit Maastricht bij ons. Als extra service bieden wij u aan dat u ook na vijf uur wanneer de werkplaats gesloten is uw Opel kan halen bij ons tankstation. Bij het tankstation hebben wij ook een betaalmogelijkheid om uw factuur te voldoen.

Wanneer u uw auto laat onderhouden bij ons kunt u van ons verwachten dat wij een eerlijk en open inzicht hebben in de technische staat van de auto. We beschikken over leenauto's waarvoor een kleine meerprijs wordt gerekend. Daarnaast bent u ook welkom voor onderhoud met een vreemd merk auto. Ook dan bent u bij Opel Bergsteyn aan het juiste adres!