Wie zijn wij.

 

Opel Bergsteyn is een modern en floriserend dealerbedrijf geleid door de generatie Bergsteyn met een klantenkring tot ver buiten de Euregio dankzij de sportieve successen in ondermeer de rallysport. Bij Opel Bergsteyn staat u als klant centraal en wij als geen andere Opel dealer in Limburg u een persoonlijke informatie te weten en aan elke klant de juiste aandacht te schenken.

Wij bieden u een totaalpakket aan mobiliteit aan met betrekking tot kwaliteit en servicegericht werken in het vaandel hebben staan. Voor zowel nieuwe als gebruikte Opel personenwagens en bedrijfswagens bent u welkom bij ons.

In de tot de grote dealerbedrijven onderscheidt Opel Bergsteyn zich dmv de volgende

kernwaarden

Opel Bergsteyn streeft naar een passende oplossing voor zowel de zakelijke-als de particulier kopende klant passend binnen haar individuele wensen en behoeften.

Passie

Opel Bergsteyn heeft hart voor het merk Opel. Het rijke autosportverleden en heden van de familie Bergsteyn is daar een goed voorbeeld van. Met ruim twintig jaar automobiele ervaring waarvan ruim twintig jaar als officiële Opel-dealer zijn de trotse ambassadeurs van Opel voor de regio Heuvelland en Maastricht en omstreken.

Eerlijk

Opel Bergsteyn voorziet haar klanten van een eerlijk en betrouwbaar advies.

Wij zijn er immers van verzekerd dat eerlijkheid het langste duurt.

Persoonlijk

Opel Bergsteyn wil de mens achter de klant leren kennen. Een klant is bij ons niet alleen klant. Klant- en servicegericht werken is onze prioriteit 1. Niet voor niets voldoen wij aan het selecte gezelschap van Opel-dealers in Nederland met de hoogst gemeten klanttevredenheid.
 

Maurice Bergsteyn - Directeur Opel Bergsteyn.


 

Wij staan ​​voor:

 • extra service
 • Nieuwe modellen direct uit voorraad leverbaar
 • Groot en divers aanbod aan kwalitatieve gelegenheden
 • Eerlijk advies
 • Ervaren personeel
 • Een allround dealer ook voor vreemde merken
 • Jarenlange ervaring met het merk Opel
 • persoonlijke benadering van klanten
 • Trefpunt voor de Opel liefhebber
 • Een familiebedrijf met een unieke sfeer
 • Gedrevenheid voor kwaliteit

 

 

MISSIE.

Opel Bergsteyn is de trotse ambassadeur van Opel voor de regio Maastricht en Heuvelland eo in Zuid-Limburg. Wij zijn verantwoordelijk voor onze eigen zakelijke en particuliere klanten. U als klant staat bij Opel Bergsteyn centraal. Wij staan ​​​​en gaan voor een duurzame relatie met elke individuele klant. Waarbij een persoonlijke benadering, hoog aangeschreven service en kwaliteit centraal staan.

VISIE.

Opel Bergsteyn weet de kernwaarden emotie en passie bij het merk Opel als geen ander te vertalen in de bedrijfsvoering. De sportieve successen in de vaderlandse en internationale rallysport van de familie Bergsteyn - Man en zijn zoons Maurice & Michel - dragen daar aan bij.