Wie zijn wij.

 

Opel Bergsteyn is een modern en floriserend dealerbedrijf geleid door de derde generatie Bergsteyn met een klantenkring tot ver buiten de Euregio dankzij de sportieve successen in ondermeer de rallysport. Bij Opel Bergsteyn staat u als klant centraal en weten wij als geen andere Opel dealer in Limburg u een persoonlijke benadering te geven en aan iedere klant de juiste aandacht te schenken.

Wij bieden u een totaalpakket aan mobiliteit aan waarbij wij kwaliteit en servicegericht werken hoog in het vaandel hebben staan. Voor zowel nieuwe als gebruikte Opel personenwagens en bedrijfswagens bent u welkom bij ons.

In tegenstelling tot de grote dealerbedrijven met meerdere vestigingen onderscheidt Opel Bergsteyn zich door de kernwaarden :

Maatwerk

Opel Bergsteyn streeft naar een passende oplossing voor zowel de zakelijke als de particulier kopende klant passend binnen zijn of haar individuele wensen en behoeften.

Passie

Opel Bergsteyn heeft hart voor het merk Opel. Het rijke autosportverleden en heden van de familie Bergsteyn is daar een goed voorbeeld van. Met ruim zeventig jaar automobiel ervaring waarvan ruim twintig jaar als officieel Opel dealer zijn wij de trotse ambassadeurs van Opel voor de regio Heuvelland en Maastricht
en omstreken.

Eerlijk

Opel Bergsteyn voorziet haar klanten van een eerlijk, oprecht en betrouwbaar advies voorzien. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat eerlijkheid het langste duurt.

Persoonlijk

Opel Bergsteyn wil de mens achter de klant leren kennen. Iedere klant is bij ons geen zoveelste nummer maar een naam met persoonlijke aandacht voor iedere klant. Klant- en servicegericht werken is bij ons prioriteit nummer 1. Niet voor niets behoren wij tot het selecte gezelschap van Opel dealers in Nederland met de hoogst gemeten klanttevredenheid.
 

Maurice Bergsteyn - Directeur Opel Bergsteyn.


 

Wij staan voor :

 • Uitstekende service
 • Nieuwe modellen direct uit voorraad leverbaar
 • Groot en divers aanbod aan kwaliteit occasions
 • Eerlijk advies
 • Ervaren personeel
 • Een Allround dealer ook voor vreemd merk
 • Jarenlange ervaring met het merk Opel
 • Persoonlijke benadering van klanten
 • Trefpunt voor de Opel liefhebber
 • Een familiebedrijf met een unieke sfeer
 • Gedrevenheid voor kwaliteit

 

 

MISSIE.

Opel Bergsteyn is de trotse ambassadeur van Opel voor de regio Maastricht en Heuvelland e.o. in Zuid-Limburg. Wij streven optimale mobiliteit na voor onze zowel onze zakelijke als particuliere klanten. U als klant staat bij Opel Bergsteyn centraal. Wij staan en gaan voor een duurzame relatie met iedere individuele klant. Waarbij een persoonlijke benadering, hoogaangeschreven service en kwaliteit onze peilers zijn om onze missie te bewerkstelligen.

VISIE.

Opel Bergsteyn weet de kernwaarden emotie en passie bij het merk Opel als geen ander te vertalen in de bedrijfsvoering. De sportieve successen in de vaderlandse en internationale rallysport van de familie Bergsteyn - Man en zijn zoons Maurice & Michel - dragen daar aan bij.

Onze visie is dat de klant centraal moet staan binnen het bedrijf. Door in het verleden, nu maar ook zeker in de toekomst een eigen koers te varen weten wij ons constant te onderscheiden van de grote (Opel) dealerbedrijven in Limburg. Daarbij zijn emotie, passie en enthousiasme voor het prachtige merk Opel onontbeerlijk om u als klant te overtuigen.